logo
logo
promo

Winterbanden

BLIJF VEILIG OP DE WEG, OOK TIJDENS DE WINTER.

De winter staat weer voor de deur. Bereid uw NISSAN voor op de koude winter met Nissan Winterwielen. Eenmaal de temperatuur onder de 7°C zakt verzekeren ze u een kortere remafstand, meer grip op het koude wegdek en meer stuurprecisie. Kortom écht Nissan rijplezier en maximale veiligheid op de weg.

Dit jaar hebben we terug speciale aanbiedingen voor uw Nissan winterwielen.
U heeft de keuze uit stalen velgen of alu velgen en Bridgestone of Nexen banden. De winterwielen zijn standaard voorzien van bandenspanningssenoren (TPMS). Contacteer ons voor alle mogelijkheden!


Er is al een complete set winterwielen beschikbaar vanaf € 649 BTW en montage inbegrepen.

CONTACTFORMULIER
BLIJF VEILIG OP DE WEG, OOK TIJDENS DE WINTER.

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten